Diensten

Naast het verzorgen van uw administratie en fiscale aangiften geven wij u gevraagd en ongevraagd advies. Dat betekent dat wij u niet alleen voorzien van het juiste cijfermateriaal, maar ook als sparringpartner voor u kunnen optreden bij de vraagstukken binnen uw onderneming. Wij nemen u veel werk uit handen. Voor u betekent dit dat u zich volledig kan richten op uw onderneming.

Administratie
Wilt u uw administratie inrichten of de dagelijkse werkzaamheden aan specialisten overlaten, zodat u zich kunt concentreren op andere facetten van uw bedrijfsvoering? Heeft u behoefte aan een duidelijk ondernemersadvies dat voortvloeit uit uw jaarrekening? Heeft u vragen op fiscaal gebied of bijvoorbeeld over het kopen of verkopen van een onderneming? Bent u op zoek naar een partner die u wegwijs maakt in de complexe materie van wetten, regels en risico’s?

Onze specialisten op administratief, fiscaal en financieel gebied staan u graag terzijde

Belastingadvies
U wilt natuurlijk niet meer aan de fiscus betalen dan strikt noodzakelijk is. Op al uw fiscale vragen hebben wij een adequaat antwoord.
Daarnaast kunnen wij u behulpzaam zijn bij vaak complexe zaken als bedrijfsopvolging, het kopen of verkopen van een onderneming, second opinion-onderzoeken en overleg met financiële partijen.

Financieel advies
Deskundig financieel advies is voor een ondernemer onontbeerlijk. Als ondernemer heeft u te maken met talloze wetten, regels én financiële risico’s. Wij maken u graag wegwijs in deze complexe materie. Met financieel advies en financiële dienstverlening. Wij richten ons met name op de lange termijn. Daardoor weet u dat ook de toekomst van u en uw bedrijf is zeker gesteld.
Onze eigen achtergrond als ondernemer staat er garant voor dat we weten waarover we praten. Niet alleen wat betreft financieel advies, maar ook zeker op het persoonlijke vlak.
A&L Finance opereert volstrekt onafhankelijk. Daarom kunt u er zeker van zijn dat wij met ons advies en onze diensten alleen úw belang dienen. Wij onderzoeken wat past bij uw wensen, behoeften en middelen en stemmen daar ons advies en ons dienstenpakket volledig op af. Een gedegen financiële analyse vooraf legt immers de basis voor een zekere toekomst.

Startende ondernemers
Startende ondernemers hebben bij ons altijd al een bijzondere plaats ingenomen. Starters hebben voor een belangrijk deel bijgedragen aan de groei van ons kantoor. Op onze beurt hebben wij in onze functie weer een bijdrage kunnen leveren in de groei van de starter. De start en/of aankoop van een onderneming is een belangrijke gebeurtenis. Op basis van langdurige en ruime ervaring bieden wij optimale startersbegeleiding

Salarisadministratie
Voor uw salarisadministratie biedt Groenboekers een totaalservice op maat. Uw vaste contactpersoon zorgt ervoor dat u verzekerd bent van de aandacht die uw onderneming verdient.
Wij zien onszelf als aanspreekpunt bij uitstek. Groenboekers signaleert, adviseert en denkt actief met u mee over alle zaken rondom de beloning van uw werknemers. Kenmerkend voor onze dienstverlening is de persoonlijke benadering en betrokkenheid bij uw organisatie. Niet alleen voor verwerking kunt u bij ons terecht, ook voor alle overige zaken kunt u op ons rekenen, of het nu gaat om berekeningen van bruto naar netto, controle op wet- en regelgeving of om meldingen aan derden: Groenboekers neemt u alle zorg uit handen.

De verwerking van de salarissen van uw medewerkers is een vertrouwelijke zaak. Elke maand weer is het van belang dat de verwerking op tijd en correct wordt uitgevoerd. Groenboekers neemt deze taak van u over zodat u zich volledig kunt richten op de voortgang van uw bedrijfsproces. Uw vaste aanspreekpunt, tevens uw salarisadministrateur, stelt zich door middel van een persoonlijke kennismaking met een implementatietraject volledig op de hoogte van alle aspecten betreffende uw salaris- en personeelsadministratie, waardoor u verzekerd bent van de aandacht die uw onderneming verdient.
Groenboekers biedt uw onderneming maatwerk, waarin u kunt bepalen tot hoever onze service reikt. Kennis van salarisadministratie en softwareprogramma’s is niet nodig. De gegevens levert u aan op de wijze zoals u dat zelf wilt.

Bedrijfscoaching
Als ondernemer heeft u op sommige momenten wel eens het gevoel er alleen voor te staan. Er bekruipt u een gevoel dat het niet zo lekker meer loopt. Of u staat aan de vooravond van belangrijke beslissingen. In een dergelijke situatie heeft u een sparringpartner nodig, die weet wat er bij u speelt. Door regelmatig persoonlijk contact weten wij wat er speelt. Wij zijn volledig bekend met u en uw bedrijf. Als bedrijfscoach staan wij u volledig terzijde.