Skip to content

Contact

“Ben je er klaar voor om je boekhouding, administratie of andere belasting/financiële vraagstukken uit te besteden? Neem contact met ons op, dan helpen we je direct verder. Kom bij ons langs of mail ons waar we je mee kunnen helpen.”

Ontdek ons bij STEK Breda!

Als je in de buurt bent van Breda, kun je natuurlijk altijd even bij ons binnenlopen. Onze deur staat altijd open en we zijn er om je te helpen. Of als je het makkelijker vindt, kun je ons ook altijd mailen met je vragen. We zijn er om jou te ontlasten en je te helpen groeien!

Prettig kennis te maken!

We weten ook dat het uitbesteden van je administratie een grote stap kan zijn. Maar het kan ook ontzettend bevrijdend zijn! Je hebt meer tijd en energie om je te richten op groei, je dagelijkse creativiteit en innovatie. Bovendien kunnen wij je helpen om inzicht te krijgen in je financiën, zodat je betere beslissingen kunt nemen en je bedrijf verder kunt laten groeien.

Dus waar wacht je nog op? Kom langs in Breda of stuur ons een mailtje met je vraag. We staan klaar om je te helpen en je te ontzorgen. Samen maken we jouw administratie en belastingzaken weer leuk!

Maryon Danz Keldermans Administratie Breda Noord Brabant

Stuur ons een bericht

Naam *
E-mailadres *
Telefoon
Onderwerp *
Bericht