Skip to content

“Een boekhouder met een groene-, maatschappelijk verantwoorde-, en duurzame insteek!

Graag maken we kennis met je en heten we je welkom bij onze plek bij STEK Breda! Wij zijn een
administratiekantoor voor ondernemers en bedrijven met een groene-, maatschappelijk verantwoorde-, of duurzame insteek. Bij ons staat de toekomst van onze planeet centraal en daarom bieden wij speciaal op maat gemaakte administratieve oplossingen aan voor bedrijven die willen bijdragen aan een duurzame toekomst. Of je nu biologisch, duurzaam of creatief werkt of niet, bij ons ben je aan het juiste adres voor al je financiële vraagstukken. Als professionele en ervaren boekhouders helpen we je graag met jouw financiële administratie, zodat jij je kunt focussen op je bedrijf en: het creëren van een betere wereld. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst!

Actief in de volgende sectoren

Wij zijn actief in:

Gezondheidszorg en -welzijn;
Handel en dienstverlening;
ICT;
Milieu en Agrarische sector;
Media en communicatie;
Cultuur;
Techniek, productie en bouw;
Toerisme, recreatie en horeca;
Transport en logistiek.
administratiekantoor stek breda noord brabant

Ontdek ons bij STEK Breda

Ons bedrijf is gevestigd op het STEK bedrijventerrein in Breda, een creatief zakencentrum waar ondernemers samenwerken aan innovatieve en toekomstgerichte projecten. Bij STEK wordt veel waarde gehecht aan duurzaamheid en het welzijn van zowel mensen als onze planeet. Het is een inspirerende omgeving waar iedereen zich welkom voelt. Zien we je er snel?

Vanuit ons oogpunt

Bij Groenboekers zijn wij er voor ondernemers. Wij zijn op een missie om ondernemers te helpen slagen! En hoe doen we dat? Door jou te ondersteunen met de boekhouding en administratie. Wij geloven dat de juiste boekhouding en administratie de basis vormt voor een succesvolle onderneming. Daarom bieden wij jou een unieke en creatieve aanpak om verder te komen met de boekhouding. Laat ons jou helpen om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen!

Boekhouder en administratiekantoor werkzaam in de regio Zuidwest Nederland

We zijn met Groenboekers gevestigd in Breda maar we werken voor diverse ondernemers in Zuidwest Nederland. Ben jij op zoek naar een fantastische boekhouder in de regio Zuidwest Nederland? Val jij buiten deze regio? Geen probleem! Laten we eerlijk zijn: we leven in een digitale wereld en fysieke afstand mag geen belemmering zijn om samen te werken. Dus als jij buiten onze regio woont, hoef je ons niet te missen. Wij staan altijd voor je klaar, waar je ook bent! Neem gerust contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen groeien en bloeien.

Zo vind je ons ook hier: Boekhouder Breda, boekhouder Tilburg, administratiekantoor Breda, administratiekantoor Tilburg

Prettig kennis te maken!

Ben je er klaar voor om je boekhouding, administratie of andere belasting/financiële vraagstukken uit te besteden? Neem contact met ons op, dan helpen we je direct verder. Kom bij ons langs of mail ons waar we je mee kunnen helpen.