Skip to content

“Bij Groenboekers zijn we er voor elk type ondernemer, van klein tot middelmatig tot groot. Onze administratie- en boekhoudservice Groenboekers is er om jou te helpen. We begrijpen dat je als ondernemer genoeg op je bord hebt liggen en dat de administratie niet het allerleukste klusje is. En guess what, daar zijn wij nou juist goed in! Wij zijn er om de stress van jouw schouders te halen en je de kans te geven om te doen waar je écht goed in bent.”

Of je nu werkzaam bent in de gezondheidszorg en -welzijn, handel en dienstverlening, ICT, milieu en agrarische sector, media en communicatie, cultuursector, techniek, productie en bouw, toerisme, recreatie en horeca, transport en logistiek, wij hebben de ervaring en expertise om jouw administratie op orde te krijgen. Met onze persoonlijke aanpak en professionele service, zijn wij er om jou te helpen met het regelen van je boekhouding, belastingaangiften en alle andere administratieve taken die op jouw pad komen.

Ontdek vandaag nog hoe fijn het is als je je administratie en boekhouding kunt uitbesteden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vrijheid die komt met het hebben van een professionele administratie- en boekhoudservice aan jouw zijde. Wij kunnen niet wachten om samen te werken!

Groenboekers administratie voor elke ondernemer breda noord brabant

Boekhouder en administratiekantoor voor zzp’ers

Heb je het gevoel dat je verdrinkt in een zee van financiële administratie? Geen paniek! Bij Groenboekers willen jou helpen om weer het overzicht te krijgen. Laat ons weten wat voor bedrijf jij hebt en wij regelen de rest. Of je nu gezellig langs wilt komen bij ons in Breda, of ons direct een e-mail wilt sturen met jouw vragen, wij zijn er voor jou.

Boekhouder en administratiekantoor voor mkb

Wil jij graag ontzorgd worden op het gebied van boekhouding? Wij begrijpen als geen ander dat jij je liever focust op jouw onderneming en niet op administratieve taken. Wees efficiënt en kies ervoor om je boekhouding en administratie uit te besteden. Laat ons jou helpen om weer tijd te hebben voor de dingen die jij het liefst doet! Met onze persoonlijke aanpak en op maat gemaakte oplossingen, kun jij als mkb onderneming zorgeloos verder groeien.

Boekhouder en administratiekantoor voor stichtingen

Bij Groenboekers begrijpen wij hoe belangrijk het is voor stichtingen om hun financiën op orde te hebben. Of het nu gaat om het beheren van donaties, subsidies of andere financiële middelen, wij zijn er om stichtingen te helpen met hun administratie en boekhouding. Wij hebben een breed scala aan diensten, van het opzetten van de boekhouding tot het indienen van de belastingaangifte. Wij werken nauw samen met diverse stichtingen om ervoor te zorgen dat hun financiële administratie op de juiste manier wordt georganiseerd en dat er geen detail over het hoofd wordt gezien. Als boekhouder voor stichtingen hebben wij de ervaring en expertise om je te helpen bij het beheren van uw financiën en het behalen van de doelen.

Elke stichting is uniek en heeft specifieke behoeften als het gaat om financiële administratie en wij zijn hier om aan die behoeften te voldoen. Dus als jij op zoek bent naar een betrouwbare en ervaren boekhouder voor jouw stichting, neem dan vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen de financiële administratie op orde te krijgen en je een zorgeloos gevoel te geven.

Ontdek direct onze diensten:

Prettig kennis te maken!

Ben je er klaar voor om je boekhouding, administratie of andere belasting/financiële vraagstukken uit te besteden? Neem contact met ons op, dan helpen we je direct verder. Kom bij ons langs of mail ons waar we je mee kunnen helpen.