Skip to content

Bij Groenboekers begrijpen we hoe belangrijk het is om als ondernemer het overzicht te houden op fiscaal, administratief en bedrijfseconomisch vlak.

Daarom bieden wij een uitgebreid pakket aan diensten waarmee we jou als ondernemer kunnen ondersteunen bij al je financiële vraagstukken. Bij Groenboekers denken we als ondernemer graag met je mee en begrijpen we de hekelpunten rondom de financiële administratie. Samen kijken we naar jouw doelen en gaan we voor zo min mogelijk kosten. Wie wil dit nu niet?

De kracht van persoonlijk contact

We staan voor je klaar op administratief, financieel en fiscaal gebied. Ook voor de salarisadministratie kun je bij ons terecht. Wij vinden het belangrijk om jou als ondernemer te ondersteunen en daarom schuiven wij aan om vraagstukken in heldere en werkbare oplossingen te vertalen.

Maryon Danz Keldermans Administratie Breda Noord Brabant

Daarom kies je voor Groenboekers

Maatwerk

Voor iedere type ondernemer passende ontzorging

Persoonlijke aanpak

Wij geven gevraagd en ongevraagd tips en adviezen

Ontzorgen

Besteed je boekhouding en administratie uit en houd tijd over om te ondernemen!

Duurzaam en groen

Financiële hulp als bijdrage voor een duurzame wereld

Belastingadvies

Btw-aangifte

Een tijdrovende en ingewikkelde taak die veel ondernemers hoofdpijn bezorgt. Maar wat als we je vertellen dat je deze zorgen aan ons kunt overlaten? Door het uitbesteden van je btw-aangifte kun je je kostbare tijd en energie besparen. Bovendien weet je zeker dat het correct gebeurt, zonder onnodige boetes of fouten.

Inkomstenbelasting

Een goede jaarrekening geeft inzicht in de financiële situatie van je onderneming. Het opstellen van een jaarrekening kan een ingewikkeld proces zijn en daarom kan het verstandig zijn om dit uit te besteden. Bij Groenboekers kennen we de fijne kneepjes van het vak. Bespaar je de moeite en besteed het dus bij ons uit.

Bedrijfsadvies

Administratie

Wist je dat het uitbesteden van je administratie heel veel voordelen heeft? Je bespaart niet alleen kostbare tijd, maar ook geld door fouten te voorkomen. Bovendien kun je rekenen op deskundig advies en begeleiding, wat kan helpen bij het maken van belangrijke financiële beslissingen. Wacht niet langer en laat ons je helpen om jouw zakelijke ambities waar te maken.

Financieel advies

Ben je op zoek naar professioneel financieel advies voor jouw bedrijf? Stop met zoeken en schakel ons in! Wij staan klaar om jou te helpen met het optimaliseren van jouw financiële situatie. Maak vandaag nog een kennismakingsafspraak en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen!

Salarisadministratie

Het uitbesteden van de salarisadministratie is een slimme keuze voor elke ondernemer die zich wil concentreren op de kernactiviteiten van hun bedrijf. Waarom zou je jezelf zorgen maken over complexe salarisadministratie, loonbelastingen en pensioenaangiften als je dit kunt uitbesteden aan professionals? Wij zijn experts in het beheren van de salarisadministratie en zorgen ervoor dat alles soepel en correct verloopt.

Bedrijfscoaching

Contact opnemen

Bij Groenboekers hebben we niet alleen verstand van zaken, maar zorgen we er ook voor dat onze diensten goed bij jou als ondernemer aansluiten. Wij begrijpen immers als geen ander wat het betekent om een bedrijf te runnen. Wil je meer weten over ons bedrijf of heb je een vraag over een specifiek onderwerp? Stuur dan gerust een e-mail naar info@groenboekers.nl. Wij staan voor je klaar!

Prettig kennis te maken!

Ben je er klaar voor om je boekhouding, administratie of andere belasting/financiële vraagstukken uit te besteden? Neem contact met ons op, dan helpen we je direct verder. Kom bij ons langs of mail ons waar we je mee kunnen helpen.